Ik ken je, je bent zo MOOI! Herkenning van je Goddelijk Zelf!

Door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos

Bij je Ware Zelf functioneren hoort ook verdriet, boosheid, pijn en soms ook het vele denken en in je hoofd zitten
Maar als Ware Goddelijke Zelf eigen je je dat niet toe. Het wordt niet jouw denken, verdriet of pijn. Iedereen kent irritatie, hartepijn en verlatenheid en denkt zich suf. Alleen is jouw verhaal, de oorzaak en intensiteit ervan anders dan van een ander maar het is hetzelfde veld. Het is van de wereld.
boris-smokrovic-aolmXcUxr7Y-unsplash.jpg

Als je je zorgen of boosheid niet toe-eigent maar gewoon accepteert en ervaart zonder er vanaf te willen of mee op schoot gaat zitten en zonder er een verhaal van te maken, dan zit je niet langer in je eigen bubbel. Dan stagneert je Ware Zelf/Goddelijke Eenheidsenergie niet en val je niet terug in je ego-ikje, Dat gebeurt al vaker dan je denkt! Je ware Natuur weet én voelt dat zorgen, blijdschap, liefde, angst of irritatie overal zijn en dat het je verbindt met anderen in hetzelfde positieve of negatieve gevoel. Maar als je je het je toe eigent dan val je in je afgescheiden ego-ik en de identificatie met je probleem terug. Dan is er meer verkramptheid en verdichting. Dan strijdt je inwendig met jeZelf, het probleem of een ander en aanvaard je niet wat er is. Dan vergroot je het grote wereldwijde veld van zwaarte dat dan in je lichaam en gevoel kan ankeren. Zo staat vaak je innerlijk kind het Ware Zelf en de grote Eenheid ervaren in de weg.
Ook kan je ikje liefde, dankbaarheid en blijdschap doen maar het niet zijn. Het Zijn ervan is je ware Zelf of Oorspronkelijke Goddelijkheid.  Zie vooral al die momenten dat het er wél is!


Op zoveel momenten was je al vriendelijk, rustig en open gebleven terwijl de ander je oordeelde
Je maakte je huis of werksfeer mooi, schoot te hulp, gaf vriendelijke service, was je zorgzaam en stond je klaar voor anderen. Je dacht dat dat zo gewoon was, maar je hart heeft zoveel mensen meer rust, ontspanning, een warm welkom en open gevoel gegeven door jouw zorgzaamheid en vredelievendheid! Door jouw sfeer konden anderen ietsjes meer zichzelf en ook het Ware Zelf zijn en zich openen. Ook op je werk heb je ongeweten zo bijgedragen aan het overkoepelende doel. Zo heb je steeds je kosmische Taak gedaan en voor een veel groter geheel gezorgd dan je dacht. Je bent heel bijzonder; weet je dat? Denk nooit meer dat jij er niet toe doet of nog niet zover bent want dat is je ego-ikje. Ook liet je zoveel beter los daar waar je anders je tanden in zette, jezelf, de ander of de situatie naar je hand wilde zetten of er juist voor wegliep. Op zoveel momenten blijf je al vriendelijk, rustig en open terwijl de ander je hoorbaar of onhoorbaar oordeelt, niet ziet of te kort doet.

Je bent zo mooi! Veel mooier dan je weet!
Steeds vaker functioneer je al vanuit je Ware Zelf Hart en Bewustzijn en volg je je hoger gevoel en staat van Vrede!
Ook heb je ondanks alles steeds weer opnieuw Vertrouwen. In God, in elkaar, je lichaam, toekomst en ziel. Je heb een ander geholpen toen die het moeilijk had. Je bent zo veel vaker dankbaar geweest voor de natuur, je huis of een vriendschap maar ook voor jezelf en je lichaam! Ook al verzwakte je innerlijk licht soms en ging je mee in angst, oordeel of scheiding, steeds doorzag je dit later weer en stond je weer op als Liefde-Bewustzijn en Licht! Zo heb je het Liefdeslicht van de wereld helpen vergroten!

Wat heb JIJ het afgelopen jaar veel gedaan voor mij en voor het hele menselijke netwerk!
Je bent al zo veel meer en doet al zoveel meer dan je weet! Wees elk moment bewust Wie je Bent als Goddelijk Mens, maar ook als kwetsbaar innerlijk kind!

Ik ben je diep dankbaar want het hielp ook mij op de momenten dat ik diep in mijn menselijkheid of zelfs lagere zelf zat!
Dank je wel daarvoor, onze Harten zijn voor altijd verbonden in het Lichtnetwerk, ook al doet ons ego, hoofd of innerlijk kind wel eens raar en maken onze gedachten er wat van. We dragen samen het Divine en kristallijnen Lichtnetwerk voor de Nieuwe Aarde en voor de transpersoonlijke Mensheid! En dat steeds groter wordende Lichtnetwerk heeft ook altijd mijn innerlijk kind en lagere zelf er weer uitgetrokken. Soms trok het mij eruit en soms jou. En het groeit nu razendsnel!

Tip

5 woensdagavonden online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlichting in je buikgevoel en 2e chakra” (klik hier)

5 bijzondere gechannelde, helende transmissies van 19.00 uur tot 20.00 uur met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld

13 Dimensionale Elohim kruidenplanten en hun bio tincturen of deva-hangers werken tijdens de 5 online avonden specifiek voor je innerlijk kind en relatiechakra. Ze openen, aarden, beschermen en bekrachtigen je Ware Natuur, ziel en vooral je innerlijk kind zodat het ook Wakker wordt en je Godsvonk kan belichamen. Live meedoen werkt altijd sterker door het grotere veld maar kun je een keer niet meedoen dan kun je de opname op een later moment nog naluisteren.

mangano calciet voor je ontwakende en indalende Goddelijke Kind

weekend workshop Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin